Son Dakika Deprem Marmaris - SON DAKİKA: Kayseri'de 3,8 büyüklüğünde deprem | NTV / Muğla'nın marmaris ilçesinde saat 18.38'de yerin 25 kilometre derinliğinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Marmaris - SON DAKİKA: Kayseri'de 3,8 büyüklüğünde deprem | NTV / Muğla'nın marmaris ilçesinde saat 18.38'de yerin 25 kilometre derinliğinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Son dakika haberine göre akdeniz hakan kanderen de depremi hissetmediğini belirtip, depremin merkez üssü marmaris'e uzak. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.06'da merkez üssü muğla'nın marmaris ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Marmaris kaymakam vekili mesut çoban, yaptığı açıklamada, depremle ilgili marmaris'te herhangi bir olumsuzluk henüz bize ulaşmadı. Son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Son dakika bilgisine göre, muğla marmaris açıklarında saat 18.38'de 5,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.kısa süreli paniğe neden olan deprem yerin 25 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Depremler oluş nedenlerine göre degişik türlerde olabilir. Depreminin, yaklaşık 61,98 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. (son daki̇ka) i̇şte deprem sonrası ani! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Haber merkezi 27 şubat 2020, 17:55 son güncelleme:

Marmaris'te Korkutan Deprem - Son Dakika
Marmaris'te Korkutan Deprem - Son Dakika from foto.sondakika.com
Son dakika haberine göre akdeniz hakan kanderen de depremi hissetmediğini belirtip, depremin merkez üssü marmaris'e uzak. Birçok vatandaşımız depremi hissetmemiş. dedi. Depremin saati 00.44 olarak açıklanırken derinliği 62.10 km olarak kaydedildi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı'ndan (afad) yapılan açıklamada saat 10.50'de marmaris açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, marmaris açıklarında 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de marmaris açıklarında 14:21'de 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan edinilen bilgiye göre muğla'da 5.6 büyüklüğünde deprem meydana merkez üssü muğla marmaris olan deprem çevre illerden de hissedildi.

Marmaris'e yaklaşık 244 kilometre güney batısında olan bir deprem.

Herhangi bir olağan dışı durum bildirilmedi. dedi. Son dakika haberine göre akdeniz hakan kanderen de depremi hissetmediğini belirtip, depremin merkez üssü marmaris'e uzak. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Marmaris açıklarında yaklaşık iki saat önce de 4.3 büyüklüğünde bir daha olmuştu. Elazığ'da meydana gelen ve büyük kayıp hasara yol açan depremin ardından ankara, manisa, ve şimdi ise son dakika muğla marmaris'te deprem. Afad'dan edinilen bilgiye göre muğla'da 5.6 büyüklüğünde deprem meydana merkez üssü muğla marmaris olan deprem çevre illerden de hissedildi. Son dakika bilgisine göre, muğla marmaris açıklarında saat 18.38'de 5,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.kısa süreli paniğe neden olan deprem yerin 25 kilometre derinliğinde meydana geldi. Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Haber merkezi 27 şubat 2020, 17:55 son güncelleme: İlk bilgilere göre marmaris'e çok uzak bir deprem. Muğla marmaris'te deprem (son depremler). Kandilli'de yer alan son dakika bilgisine göre akdeniz açıklarında 5,5 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin 19,75 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Depremler oluş nedenlerine göre degişik türlerde olabilir. Korkutan depremin ardından uzmanlardan kritik uyarı geldi! Muğla marmaris'ten gelen son dakika deprem haberi korkuttu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Marmaris açıklarında 5,4 şiddetinde deprem meydana geldi.

Son Dakika... İzmir'de şiddetli deprem - Sakınca - www ...
Son Dakika... İzmir'de şiddetli deprem - Sakınca - www ... from sakinca.com
Son dakika bilgisine göre, muğla marmaris açıklarında saat 18.38'de 5,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.kısa süreli paniğe neden olan deprem yerin 25 kilometre derinliğinde meydana geldi. Elazığ'da meydana gelen ve büyük kayıp hasara yol açan depremin ardından ankara, manisa, ve şimdi ise son dakika muğla marmaris'te deprem. Marmaris'te afad'a göre 4,4 büyüklüğünde, kandilli rasathanesi'ne göre 4,7 büyüklüğünde bir dün akşam saatlerinde yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından son dakika haberine göre afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) muğla. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Türkiye'de art arda deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında saat 19.48'de marmaris'te 5 büyüklüğünde deprem oldu. Akdeniz'de, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre.

Alınan son dakika bilgilerine göre marmaris'te bir deprem meydana geldi.

Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre marmaris'te bir deprem meydana geldi. Son dakika deprem bilgisi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Muğla'nın marmaris ilçesinden gelen son bilgilere göre 4,6 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. (son depremler) afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) tarafından yapılan son dakika açıklamaya göre akdeniz'de marmaris açıklarında 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Marmaris'te 3 gün önce 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin herhangi bir hasara neden olmadığı belirtildi. Son dakika haberine göre akdeniz hakan kanderen de depremi hissetmediğini belirtip, depremin merkez üssü marmaris'e uzak. Son dakika haberine göre, afad'dan yapılan açıklamada, muğla'nın marmaris ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda muğla'nın marmaris ilçesinde meydana gelen depremin derinliğinin 67.1 km olduğu açıklandı. Muğla'dan son dakika yeni deprem haberi geldi. Son dakika bilgisine göre, muğla marmaris açıklarında saat 18.38'de 5,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.kısa süreli paniğe neden olan deprem yerin 25 kilometre derinliğinde meydana geldi. Ahmed kutucu süper lig'e geliyor.

Muğla'nın marmaris ilçesinde saat 18.38'de yerin 25 kilometre derinliğinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de, muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin herhangi bir hasara neden olmadığı belirtildi. Depreminin, yaklaşık 61,98 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Akdeniz'de marmaris açıklarında 14:21'de 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

SON DAKİKA: Kayseri'de 3,8 büyüklüğünde deprem | NTV
SON DAKİKA: Kayseri'de 3,8 büyüklüğünde deprem | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Depremin 62,30 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Son dakika haberi olan gündeme gelen marmaris'te yaşanan deprem, yerel halkta büyük paniğe yol açtı. Marmaris'e yaklaşık 244 kilometre güney batısında olan bir deprem. (son daki̇ka) i̇şte deprem sonrası ani! Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.2 şiddetinde deprem meydana geldi! Son dakika haberine göre akdeniz hakan kanderen de depremi hissetmediğini belirtip, depremin merkez üssü marmaris'e uzak. Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla marmaris'te deprem (son depremler).

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre.

Akdeniz'de marmaris açıklarında 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla marmaris'ten gelen son dakika deprem haberi korkuttu. (son daki̇ka) i̇şte deprem sonrası ani! Türkiye'de art arda deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, marmaris'te saat 19.48'de 4,8 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Afad'da yer alan son dakika bilgisine göre, muğla'nın marmaris ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem oldu. Marmaris, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında ege denizi'nde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmaris açıklarında yaklaşık iki saat önce de 4.3 büyüklüğünde bir daha olmuştu. Alınan son dakika bilgilerine göre marmaris'te bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen bilgilere göre, muğla'nın datça açıklarında meydana gelen deprem marmaris'i fena salladı. Depremin 19,75 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Akdeniz'de marmaris açıklarında 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi marmaris son dakika. Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama